Misschien herken je Veerle door één van haar vele rollen in Vlaamse series, maar naast haar succesvolle acteercarrière is ze ook een gekend mental coach in de bedrijfswereld.

Meer over Veerle:

Veerle is oprichtster van de Ademruimte Academie. Het is een jonge, snelgroeiende onderneming die nauw samenwerkt met de belangrijkste werkgevers van Vlaanderen in het kader van hun preventie-strategie, om uitval te voorkomen.

Besluipt je soms het gevoel dat je als een rat moet meedraaien in een mallemolen in plaats van het leven te leiden dat je eigenlijk écht zelf kiest? Die negatieve ervaring leidt dikwijls tot lichamelijk klachten, mentale stress, vermoeidheid en onrust wat een enorme impact heeft op je werk, je relaties en thuissituatie.

Veerle gelooft dat het anders kan! Om die reden richtte ze haar eigen academie op waar ze klanten persoonlijk begeleidt op hun tempo en hen steeds een veilig gevoel geeft.

Met méér dan 10 jaar ervaring als professionele gecertificeerd business coach en haar uitgebreide kennis over de werking van onze hersenen en emoties, ‘Mindfulness Bases Stress Reduction’, ‘Enneagram’, ‘DISC-MDI, Meditatietechnieken’, ‘Breathwork & NLP’, kan Veerle ons zeker heel wat bijbrengen.

Veerle geeft een gratis lezing en een exclusieve workshop op het Magical Zen Festival.

‘Kom even op adem’. In deze maatschappij moeten we zoveel; we moeten van alles doen, we moeten van alles zijn. We moeten taken afwerken, hobby’s hebben, dingen regelen, op vakantie gaan, ons ontplooien, onze passie volgen. We moeten ook een goede ouder zijn, een goede vriend(in), een goede collega, ondernemer, …en ga zo maar door.

Tijd dus om even te ont-moeten. In deze exclusieve workshop geeft Veerle kennis, veel handvaten én laat je ervaren hoe het voelt om wat AdemRuimte te creëren voor jezelf. Om te kunnen deelnemen aan haar exclusieve workshop, dien je vooraf een ticket te bestellen.

Meer info:
www.ademruimteacademie.be