Het grootste gedeelte van de dag zit je in je hoofd, duizenden gedachten razen door je bewustzijn. Je gedachten, overtuigingen, angsten,… spelen zich af in je hoofd en bepalen hoe je naar de wereld gaat kijken en ermee ageert. Veel van de overtuigingen en angsten zitten vastgelegd in je onderbewustzijn en dit van heel jonge leeftijd.
Slechts een heel klein deel van hoe we met de wereld omgaan is omwille van bewuste acties, hoewel we daar anders over denken. Om je te helpen met vastgeroeste overtuigingen, angsten en verslavingen en ervoor eens en altijd mee af te rekenen, gaan we je hoofd in op een heel aangename manier, met hypnose.

Mijn naam is Nele Descheemaecker en ik ben een gecertificeerd hypnotherapeut en mindset coach. Ik ben energiek, dynamisch, positief, altijd te vinden voor wat humor en ik vind het geweldig om mensen op het onderbewuste niveau te begeleiden voor een gelukkiger en vrijer leven.

 

In deze workshop staan we stil bij hoe hypnose werkt, gaan we het even samen ervaren en leg ik uit hoe hypnose jou kan helpen om jouw doelen te bereiken. Of het nu gaat om meer zelfvertrouwen te hebben, trauma’s verwerken of je angst om te bevallen los te laten, hypnose werkt!


Meer info: www.hypnoinabox.be

 

 

Goed Voorbereid Zwanger 

Katja Wydhooge en Nele Descheemaecker

Het onderbewustzijn van een mens ontwikkelt zich zo ontzettend snel en al heel vroeg, eigenlijk al vanaf het moment dat de zaadcel een eicel gaat bevruchten en op zoek gaat naar een plekje om te nestelen in de baarmoeder.
Wist je dat?

 

Met Goed Voorbereid Zwanger werken we aan bewustwording van de noden van de baby van bij het prille begin. We maken ze inzichtelijk en helpen aanstaande ouders om zich goed voor te bereiden op het ouderschap. Want bij een bevalling wordt niet alleen een baby geboren maar ook mama’s en papa’s.

 

Door de ontwikkeling inzichtelijk te maken reiken we handvaten aan die ervoor zorgen dat je baby ontwikkelt vanuit zijn volle potentie, een mens die in zichzelf gelooft en krachtig in het leven kan staan, zonder al te veel trauma’s.
Want we beginnen nu éénmaal allemaal met een volle tas gevuld met zelfvertrouwen en eigenwaarde.

 

Wil je werk maken van een warm welkom voor je baby van bij het allerprilste begin?
Je angsten voor het ouderschap in de ogen kijken en zo ontspannen mogelijk door je zwangerschap gaan? Zo comfortabel mogelijk bevallen dankzij het toepassen van zelfhypnose?
Kom dan zeker even langs.

https://hypnoinabox.be/goedvoorbereidzwanger