Maak kennis met Mieke en Freddy Spanhove, dochter en vader, een inspirerend duo dat boeiende lezingen geeft over het transformeren van ‘geen toekomst’ naar ’terug een toekomst’ en de rol van het onderbewustzijn in combinatie met het ®Trill’s R.B.C. protocol Decoder Game.

Ze brengen een boodschap van hoop, veerkracht en persoonlijke groei, en laten zien hoe het ®Trill’s R.B.C. protocol Decoder Game kan bijdragen aan het ontdekken en benutten van ons volledige potentieel.

Mieke Spanhove begint ook bekendheid te krijgen en heeft al vele mooie artikelen in de pers gekregen over haar unieke methode en tool, het ®Trill’s R.B.C. protocol Decoder Game.

De workshop die gegeven wordt is speciaal bedoeld voor jongeren en volwassenen vanaf 16 jaar.

Stap in de inspirerende wereld van Mieke Spanhove terwijl zij je meeneemt in een boeiende workshop. Mieke is een ervaren begeleider en inspirator die je uitnodigt om samen met haar een transformerende reis te maken.

In deze workshop laat Mieke jou zien hoe je, met het unieke instrument dat zij ontworpen heeft, een positieve verandering in je leven kunt teweeg brengen. Ze creëert een veilige en ondersteunende omgeving waarin je wordt uitgenodigd om diep naar binnen te kijken, je beperkingen te overstijgen en je ware potentieel te ontdekken.

Mieke’s warme en empowerende aanpak moedigt je aan om obstakels te overwinnen, persoonlijke groei te omarmen en je eigen kracht te herontdekken. Ze biedt praktische tools en oefeningen die je helpen om belemmerende overtuigingen los te laten en positieve veranderingen in gang te zetten.

De workshop met Mieke Spanhove is een unieke gelegenheid om te leren van iemand die haar eigen reis naar persoonlijke transformatie heeft doorgemaakt. Haar wijsheid, in combinatie met interactieve oefeningen en reflectiemomenten, zal je inspireren om stappen te zetten richting een vervullend en betekenisvol leven.

Of je nu vastzit in een bepaald gebied van je leven, op zoek bent naar nieuwe perspectieven of simpelweg verlangt naar persoonlijke groei, Mieke Spanhove neemt je graag mee op deze workshop. Laat je inspireren, versterken en transformeren terwijl je samen met haar op ontdekkingsreis gaat naar een leven vol mogelijkheden en voldoening. Maximum 20 deelnemers.

Kom langs bij onze stand en beleef de thuisversie van het ®Trill’s Decoder Game. Ontdek de magie van dit spel met de vooraf opgenomen online sessie waarin de creator zelf, Mieke Spanhove, je begeleidt op je avontuur. Het spel speel je ongeveer 35 minuten per persoon, graag op voorhand plannen.

Meer info:
www.trills.be & www.vzwmentalpower.be