Hallo, ik ben Iris Rapke. Mijn bruisende jeugd heb ik in Nederland beleefd met Duits als mijn moedertaal. De liefde deed me verhuizen naar België en daardoor spreek ik met een eigen ontwikkeld accent. Mijn levenspad bracht avontuurlijke uitdagingen met zich mee die me vormden tot een krachtige, liefdevolle en warme vrouw.

Vrouwelijke en mannelijke behoeften en gevoelens verschillen weliswaar maar verdienen beiden voldoende aandacht om gezien en begrepen te worden door jezelf en je partner. Zit je niet lekker in je vel? Ben je niet meer zo gelukkig in je relatie? Is de sprankeling in jezelf verdwenen en wil je graag weer die vurige verbinding voelen met je partner? Ik help koppels bij het opbouwen of versterken van een diepgaande connectie en zorg ervoor dat mensen het vuurtje in zichzelf opnieuw aanwakkeren!

Door het loslaten van je remmingen en voluit te leven, zonder innerlijke stemmetjes die jou van alles weerhouden, zal jouw goddelijke sensualiteit een boost krijgen en ga je weer op en top ‘shinen’! Wanneer je jezelf ten volle begrijpt, handelt uit zelfrespect, eigenliefde en de verbinding met jezelf herstelt, zal de wereld aan je voeten liggen! 

Meer info: https://www.beloveable.be