Hallo, mijn naam is Hans Brein. Sinds 1996 laat ik mensen schitteren door hen te begeleiden achter de schermen van alle nationale televisiezenders en op het podium. Hierbij staan vertrouwen, gelijkwaardigheid, plezier en een bijzonder groepsgevoel centraal.

Daarnaast ben ik al 12 jaar fulltime actief als angst- en traumatherapeut. Cliënten op een dieper niveau met zichzelf en hun omgeving verbinden, geeft me ontzettend veel voldoening. 

Ik spreek als ervaringsdeskundige want tijdens mijn kindertijd en adolescentie kampte ikzelf met heel wat angsten en traumatische ervaringen waardoor gevoelens van afwijzing en onrechtvaardigheid voor mij moeilijk te verwerken waren. Mensen die neerkeken op mij of anderen deden me steigeren, maar na een lange zoektocht vond ik uiteindelijk de oplossing voor mijn probleem. De lessen uit mijn fouten, wil ik graag doorgeven aan jou. 

“Ons ware potentieel bevrijden door los te laten wie we zijn, om zo meer rust, ruimte, veiligheid en zelfvertrouwen te ervaren”, dat is waar ik voor sta! Autonomie en het opnemen van verantwoordelijkheid, zijn voor mij dan ook erg belangrijk. 

Ik geloof sterk dat wanneer we ons zelfbeeld herstellen, we anders zullen reageren op hetgeen we aanduiden met ‘ons probleem’. Een extra voordeel is dat we gaan aantrekken en zenden wat wél bij ons past: “Het mooiste cadeau is om elke dag meer jezelf te durven zijn”. 

 Hoe ik mensen inspireer? Ik lees mensen en kijk naar wat bij jouw breintype past. Op die manier bepaal ik wat voor jou het beste is om een snel, meetbaar, maar vooral duurzaam resultaat te bereiken door jou inzichten te geven die je via eenvoudige oefeningen leert toepassen. Opvolging en ‘een klein onderhoud’ om hier en daar nog wat bijsturing te verlenen, zijn mijn stokpaardjes.

Mijn tool is EMDR. Het voordeel van deze methode is dat door het neurologisch veranderen van het onderbewuste, je dankzij ‘De Kracht van het Nu’, niet langer de pijn moet doorstaan van vroeger. Ik sta daarbij garant voor kwaliteit. Met andere woorden: “meetbaar resultaat of je investering terug”. 

Graag nodig ik je uit voor een korte kennismaking of een demo aan mijn stand op het Magical Zen Festival! 

Meer info: www.vindeentherapeut.be/hans-brein/

Wil je me contacteren? Dat kan via: hans@hansbrein.be of VindEenTherapeut.be