Het is mijn missie om mensen gelukkiger en vitaler te maken. Ik wil hen het verschil tussen onbewuste en bewuste ademhaling laten ervaren. Dat inzicht heeft mijn leven veranderd en ik ben ervan overtuigd dat het voor jou even zinvol kan zijn.

Specifieke ademhalingstechnieken zorgen ervoor dat er meer zuurstof op celniveau wordt opgenomen, wat resulteert in een fysieke en emotionele vitalisering.

Dit leidt tot een hoger niveau van bewustzijn. Als je leert om weer optimaal te ademen zal dat enkel voordelen met zich meebrengen!

Werken rond ademhaling wint meer aan bekendheid en populariteit. Alsmaar meer mensen ontdekken bewust ademen als een tool voor een gezonder, ontspannener
leven, voor heling, transformatie en persoonlijke ontwikkeling. Je hoeft geen ervaring te hebben met ademsessies maar het is wel belangrijk dat je nieuwsgierig bent naar wat je ademhaling voor jou kan betekenen.

De antwoorden zitten in je lichaam: heb jij het gevoel dat je het contact met je lichaam kwijt bent? Jouw adem is een krachtig instrument om jezelf weer lekker in je vel te voelen. Ik liet alles los om deze missie verder uit te dragen en gun jou deze positieve effecten die ik ervaar!

Ver-ademende groet

An

Meer info: https://www.mooiinbalans.be/